Door de groei van Yoga op de Zaak (meer klanten en meer docenten en trainers) is het verlangen ontstaan naar uitbreiding van het aanbod. Dit om de groeiende vraag naar een meer divers aanbod aan te kunnen. De naam Yoga op de Zaak paste niet meer bij het volledige aanbod; de start van My Fit Mind. Eigenlijk doen we nog hetzelfde maar onder een naam die beter past bij het huidige aanbod; een breed scala aan workshops en trainingen met als gezamenlijk doel; het creëren van een fitte “mind”.

Yoga op de Zaak richt zich nog steeds op de verschillende yoga soorten; live en online desk yoga en diverse yogastijlen op de mat. 

Het aanbod van My Fit Mind is breder georiënteerd en is erop gericht dat werknemers bewustere keuzes maken in hun dagelijks (werk)leven waardoor ze zich meer gaan richten op de dingen die belangrijk zijn en waar ze zich goed bij voelen. Het resultaat hiervan is dat werknemers mentaal en fysiek beter in hun vel zitten, krachtiger in het leven staan en datgene doen wat bij ze past. Ben je benieuwd naar het aanbod van My Fit Mind, check de website; www.myfitmind.nl