Mariet Verhagen heeft jarenlang gewerkt als HR coördinator bij een internationaal advocaten kantoor. Naast haar baan in het bedrijfsleven liep het pad van yogadocent. In 2013 besloot Mariet dat het tijd was voor een nieuwe wending. Ze besloot de twee werelden, die tot dan toe parallel aan elkaar hadden gelopen te integreren en ze richtte Yoga op de Zaak op. Yoga geven in het bedrijfsleven en daarmee meer bewustwording brengen op de werkvloer is wat haar visie werd en nog steeds is.

Na een succesvol jaar yoga te hebben gegeven bij Yoga op de Zaak besloot Mariet het aanbod te verbreden. Ze volgde een mindfulness training en begon ook mindfulness aan te bieden. Aangezien de vraag groter werd, werd er besloten om een landelijk netwerk van gekwalificeerde docenten op te zetten waardoor Yoga op de Zaak verder kon groeien. Inmiddels heeft Yoga op de Zaak samenwerkingsverbanden en klanten in heel het land.

Nog steeds gepassioneerd over het vak dat ze beoefend, maar getriggerd door de werknemers die nog niet werden bereikt met het aanbod van Yoga op de Zaak werd een nieuw trainingsprogramma ontwikkeld MyFitMind.  In dit programma wordt er via een meer rationele weg dieper ingegaan op de werking van de hersenen. Aan de hand van praktische uitleg en down-to-earth oefeningen leren werknemers op een meer ontspannen manier, effectiever, efficiënter en met meer plezier te werken en leven.

Yoga op de Zaak blijft zich ontwikkelen en zich aanpassen aan de vraag in de markt.  Samen met de klant worden er programma’s op maat ontwikkeld en wordt er mee gedacht over hoe er meer bewustzijn kan worden gecreëerd op de Zaak.

Mariet Verhagen Founder